BKK Info

Érvényes:

Február 16., péntek 9:00-tól - február 17., szombat üzemzárásig
(módosítva: 2024.02.09. 19:02-kor)

Részletek:

A következő járat(ok) közlekedése felújítás miatt az alábbiak szerint módosul:

  • 91-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti az Orló utca, a Gábor Áron utca / Pasaréti út, a Szilágyi Erzsébet fasor, a Nagyajtai utca, a Szent János Kórház, a Városmajor, a Nyúl utca és a Gábor Áron utca megállót, valamint a Széll Kálmán tér M felé a Bimbó út / Gábor Áron utca megállót sem.
  • 291-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti az Orló utca, a Gábor Áron utca / Pasaréti út, a Szilágyi Erzsébet fasor és a Gábor Áron utca megállót, illetve Zugliget, Libegő felé a Bimbó út / Gábor Áron utca megállót sem.

Megjegyzés:

A 91-es autóbusz a Széll Kálmán tér M felé a Gábor Áron utca–Lóczy Lajos utca–Hankóczy Jenő utca–Ruszti út–Fillér utca–Retek utca–Dékán utca útvonalon, a Nyugati pályaudvar M felé a Dékán utca–Retek utca–Fillér utca–Bimbó út–Gábor Áron utca útvonalon közlekedik és megáll a 149-es autóbusz érintett megállóiban.

A 291-es autóbusz mindkét irányban a Széll Kálmán tér érintésével közlekedik: a Zugliget, Libegő felé a Gábor Áron utca–Lóczy Lajos utca–Hankóczy Jenő utca–Ruszti út–Fillér utca–Retek utca–Dékán utca–Széll Kálmán tér–Szilágyi Erzsébet fasor útvonalon, a Nyugati pályaudvar M felé a Szilágyi Erzsébet fasor–Széll Kálmán tér–Dékán utca–Retek utca–Fillér utca–Bimbó út–Gábor Áron utca útvonalon közlekedik és megáll a 91-es és a 149-es autóbusz érintett megállóiban. A járat a Széll Kálmán téren Zugliget felé a Dékán utca után a Volánbusz megállójában, a Nyugati pályaudvar M felé pedig a Szilágyi Erzsébet fasor után az autóbuszok tárolóhelyén kialakított megállóban áll meg.

Érintett járatok:
  • 91
    Széll Kálmán tér M
    Nyugati pályaudvar M
  • 291
    Zugliget, Libegő
    Nyugati pályaudvar M