BKK Info

Érvényes:

2023. február 18., szombat üzemkezdettől - 2023. március 18., szombat 17:27-ig
(módosítva: 2023.03.18. 17:27-kor)

Részletek:

A 13-as, a 113-as és a 113A autóbusz Nagytétény-Diósd vasútállomás megállójának új elnevezése Nagytétény-Diósd vasútállomás (Angeli utca), illetve új megállót létesítenek a Rakodó utcában, a vasútállomás épülete előtt Nagytétény-Diósd vasútállomás néven.

Hétköznap reggelenként a 13-as autóbusz néhány járata betér a Nagytétény-Diósd vasútállomáshoz Budatétény vasútállomás (Campona) felé.

33-as autóbusz módosított útvonalon, a Móricz Zsigmond körtér M és a Nagytétény-Diósd vasútállomás között közlekedik a Savoya Park érintésével.

Az autóbusz a Szabadság utca és a Nagytétény-Diósd vasútállomás megálló között a Nagytétényi út–Angeli utca–Rakodó utca útvonalon halad: nem érinti az Akó utca, a Nagytétény, Erdélyi utca, a Bányalég utca, és a Nagytétény, ipartelep megállót, viszont megáll a 13-as autóbusz Nagytétényi temető, és Nagytétény-Diósd vasútállomás (Angeli utca) megállójában.

33A jelzéssel új autóbuszjárat indul a Móricz Zsigmond körtér M és az Építész utca között a 33-as autóbusz útvonalán és megállóhelyeinek érintésével.

133E autóbusz meghosszabbított útvonalon: Újpalota, Nyírpalota út és Nagytétény, ipartelep között közlekedik, a továbbiakban nem érinti a Nagytétény, Erdélyi utca végállomást, de megáll a 33-as autóbusz Bányalég utca megállójában.

 

Érintett járatok:
  • 113A
    Angeli utca / Nagytétényi út
    Budatétény vasútállomás (Campona)
  • 13
    Diósd, Búzavirág utca
    Budatétény vasútállomás (Campona)
  • 33
    Nagytétény, ipartelep
    Móricz Zsigmond körtér M
  • 113
    Diósd, Sashegyi út
    Budatétény vasútállomás (Campona)
  • 133E
    Nagytétény, Erdélyi utca
    Újpalota, Nyírpalota út
  • 33A

    Móricz Zsigmond körtér M