BKK Info

Érvényes:

2022. február 5., szombat üzemkezdettől - 2022. június 15., szerda üzemzárásig
(módosítva: 2022.02.25. 15:09-kor)

Részletek:

A következő járat(ok) közlekedése felújítás miatt az alábbiak szerint módosul:

  • Az 53-as, az 58-as, a 150-es és a 154-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti Újbuda-központ M és a Kosztolányi Dezső tér megállót.

Megjegyzés:

  • Az 53-as autóbusz, valamint a Gazdagréti tér és Újbuda-központ M között közlekedő 154-es autóbusz Újbuda-központ M felé a Kosztolányi Dezső tértől terelve a Bartók Béla úton át a Móricz Zsigmond körtérig jár, és megáll a Bartók Béla úton a Bocskai út után a Kosztolányi Dezső tér megállóban, valamint a Móricz Zsigmond körtéren a Fehérvári út előtt a Móricz Zsigmond körtér M megállóban. Az autóbuszok a külső végállomások felé a Móricz Zsigmond körtértől a Fehérvári út–Bocskai út útvonalon közlekednek, és megállnak a Fehérvári úton az Eszék utca előtt, továbbá a Bocskai úton a Fehérvári út után a volánbuszok Újbuda-központ M megállójában.  
  • Az 58-as autóbusz Újbuda-központ M helyett a Kosztolányi Dezső tértől terelve a Bartók Béla úton át a Móricz Zsigmond körtér (Karinthy Frigyes út) végállomásig közlekedik, és megáll a Bartók Béla úton a Bocskai út után a Kosztolányi Dezső tér megállóban, a Móricz Zsigmond körtéren a Fehérvári út előtt, valamint a Karinthy Frigyes úton a Siroki utca után a Móricz Zsigmond körtér M megállóban. A járat a Jégmadár utca felé a Móricz Zsigmond körtértől a Karinthy Frigyes út–Budafoki út–Október huszonharmadika utca útvonalon közlekedik. A Karinthy Frigyes úton a Siroki utca után kialakított felszállóhely után megáll a Bocskai úton a Fehérvári út után, a volánbuszok Újbuda-központ M megállójában.
  • A 150-es autóbusz Újbuda-központ M felé a Kosztolányi Dezső tértől terelve a Bartók Béla úton át a Móricz Zsigmond körtérig jár, és megáll a Bartók Béla úton a Bocskai út után a Kosztolányi Dezső tér megállóban, valamint a Móricz Zsigmond körtéren a Fehérvári út előtt a Móricz Zsigmond körtér M megállóban. Az autóbusz Budatétény vasútállomás (Campona) felé a Móricz Zsigmond körtértől a Fehérvári út–Bocskai út útvonalon közlekedik, és megáll a Fehérvári úton a Szabolcska Mihály utca előtt, továbbá a Bocskai úton a Fehérvári út után a volánbuszok Újbuda-központ M megállójában.  
Érintett járatok:
  • 53
    Mindszenty József bíboros tér
    Újbuda-központ M
  • 58
    Jégmadár utca
    Újbuda-központ M
  • 150
    Budatétény vasútállomás (Campona)
    Újbuda-központ M
  • 154
    Gazdagréti tér
    Újbuda-központ M