BKK Info

Érvényes:

2019. április 6., szombat üzemkezdettől - 2020. október 22., csütörtök 17:00-ig
(módosítva: 2020.10.16. 08:58-kor)

Részletek:

A következő járat közlekedése felújítás miatt az alábbiak szerint módosul:

  • Az M3-as metró a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhatnak.

Megjegyzés:

A metróvonal felújítása idején HÉTKÖZNAPOKON az M3-as metró rövidített útvonalon, Újpest-központtól a Nagyvárad térig közlekedik. A Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között metrópótló autóbuszok járnak - M3-as és M3E jelzéssel -, valamint a metrópótló buszok mellett a dél-pesti régióban egyéb autóbuszjáratok is segítik a közlekedést. Az M3E jelzésű pótlóbusz a Nagyvárad tér felé a Népliget érintése nélkül jár. HÉTVÉGÉKEN az M3-as metrópótló járat Kőbánya-Kispesttől a Lehel térig közlekedik, onnan Újpest-központig az M3-as metróval lehet utazni.

2020. március 9-étől az M3-as metró az Arany János utca és a Ferenciek tere állomásokon nem áll meg. 

2020. július 13-ától HÉTKÖZNAPOKON az M3-as metró a Corvin-negyed és a Semmelweis Klinikák állomásokon sem áll meg. A Kálvin tér (Szabó Ervin térnél kijelölt megálló) és a Népliget (az Üllői úti felüljáró mellett kijelölt megálló) között M30-as jelzéssel állomáspótló autóbusszal lehet utazni.

2020. július 20-ától a Nyugati pályaudvar bevásárlóközpont felőli ki- és bejárata lezárásra kerül, ezért a metróállomás csak a Teréz körút felőli bejáraton át közelíthető meg, illetve csak itt hagyható el.

A metrófelújítás hamarosan újabb ütemmel folytatódik, melynek forgalmi rendjéről később adunk tájékoztatást!

 

Érintett járat:
  • M3
    Újpest-központ
    Kőbánya-Kispest
Pótlás:
  • autóbusszal