BKK Info

Érvényes:

április 21., vasárnap 9:20-tól - 11:24-ig
(módosítva: 2024.04.21. 11:24-kor)

Részletek:

A következő járat(ok) közlekedése rendezvény miatt az alábbiak szerint módosul várhatóan 11:10-ig:

  • 105-ös és a 210B autóbusz terelve közlekedik, egyik irányban sem érinti a Krisztina tér és a Clark Ádám tér megállót, a Gyöngyösi utca M felé a Széchenyi István tér és a József nádor tér megállót, az Apor vilmos tér, illetve a Normafa felé az Ág utca megállót sem.

Megjegyzés:

Az autóbuszok a Gyöngyösi utca M felé a Krisztina körút–Erzsébet híd–Belgrád rakpart–Irányi utca–Petőfi Sándor utca–Bécsi utca–József Attila utca útvonalon közlekednek és megállnak a Mészáros utcában a Gellérthegy utca előtt, az 5-ös autóbusz Dózsa György tér, Döbrentei tér, Március 15. tér megállóiban, illetve a 15-ös autóbusz Ferenciek tere M és Erzsébet tér megállóiban. 

Buda felé az autóbuszok az Apácai Csere János utca–Belgrád rakpart–Erzsébet híd–Hegyalja út–Czakó utca–Aladár utca–Mészáros utca–Győző utca útvonalon járnak és ideiglenesen megállnak a 15-ös autóbusz Petőfi tér és Március 15. tér megállójában, a 8E autóbusz Döbrentei tér megállójában, az Aladár utcában a Tigris utca után, illetve a 178-as autóbusz Zsolt utca megállójában. 

Érintett járatok:
  • 105
    Gyöngyösi utca M
    Apor Vilmos tér
  • 210B
    Gyöngyösi utca M
    Normafa, látogatóközpont