BKK Info

Érvényes:

Február 5., hétfő üzemkezdettől - március 4., hétfő 13:48-ig
(módosítva: 2024.03.04. 13:48-kor)

Részletek:

275-ös jelzéssel új autóbuszjárat közlekedik Rákoscsaba vasútállomás és a Piski utca (óvoda) között.

A járattal a Piski utca (óvoda) felé a Szent Imre herceg út–Bártfai utca–Piski utca útvonalon utazhatnak; az autóbusz a 176E autóbusz Rákoscsaba vasútállomás megállóhelyéről indul, majd megáll a Bártfai utcában kialakított új megállóhelyeken: a Harsona utca, a Bártfai utca/Diadal utca, a Jászapáti utca, a Bártfai utca/Ananász utca, Ezüst utca és Kálnok utca megállóban.
Az
autóbuszra a Szent Imre herceg úton a 176E autóbusz Tura utca és a Rákocsaba-Újtelep vasútállomás megállójában csak felszállni lehet.

Az autóbusz a Piski utcából az Ároktő utcától közlekedik Rákoscsaba vasútállomás felé az Ároktő út–Petri utca–Részes utca–Piski utca–Bártfai utca–Szent Imre herceg út útvonalon és megáll az újonnan kialakítot megállóhelyeken: a Részes utca, a Piski utca/Bártfai utca, a Kálnok utca, az Ezüst utca, a Bártfai utca/Ananász utca, a Jászapáti utca és a Bártfai utca/Diadal utca megállóban, továbbá a 98-as autóbusz Harsona utca megállójában.
A Szent Imre herceg úton a 98-as autóbusz Rákoscsaba-Újtelep vasútállomás és Tura utca megállójában az autóbuszról csak leszállni lehet.

A járat a reggeli és a délutáni csúcsidőszakon kívül igényvezérelten közlekedik.

Érintett járat:
  • 275
    Piski utca (óvoda)
    Rákoscsaba vasútállomás