BKK Info

Érvényes:

2023. január 24., kedd üzemkezdettől - 2023. március 20., hétfő 13:35-ig
(módosítva: 2023.03.20. 13:36-kor)

Részletek:

A következő járat közlekedése felújítás miatt az alábbiak szerint módosul március 20., hétfő délutánig:

Az M3-as metró munkanapokon a Göncz Árpád városközpont és a Deák Ferenc tér között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótlóbusz jár. A Göncz Árpád városközpont és a Nyugati pályaudvar között munkanapokon az M3A pótlóbusszal is utazhatnak.

A metró a Nagyvárad téren továbbra sem áll meg! Munkanapokon M30-as állomáspótló autóbusz közlekedik a Népliget és a Nagyvárad tér között. Ez a térség a belváros, illetve a Keleti pályaudvar felől a 23-as és a 24-es villamossal, a Semmelweis Klinikák felől pedig gyalog, vagy MOL Bubival közelíthető meg.

Hétvégén, illetve hétköznap esténként 21 órától a metró csak Újpest-központ és a Göncz Árpád városközpont között jár. Kőbánya-Kispest és a Göncz Árpád városközpont között az M3-as metrópótló autóbusszal utazhatnak.

A pótlóbuszokon jegyvásárlásra nincs lehetőség.

A Göncz Árpád városközpontban az M3-as metró közlekedése az alábbiak szerint módosult március 19-ig:

  • Üzemkezdettől 13:00 óráig a járművek a Kőbánya-Kispest irányú peronhoz érkeznek, és onnan indulnak vissza Újpest felé.
  • 13:00 órától üzemzárásig a szerelvények az Újpest-központ irányú peronhoz érkeznek, és onnan indulnak vissza Újpest felé.

Március 20-án, hétfőn üzemkezdettől délutánig az M3-as metró a Göncz Árpád városközpont állomáson az Újpest-központ irányú perontól indul Újpest felé, illetve a Kőbánya-Kispest irányú peronhoz érkezik.

Megjegyzés:

Március 20., hétfő délutántól az M3-as metró hétköznapokon a teljes vonalon közlekedik, de a Nagyvárad téren és a Lehel téren nem áll meg.

Hétköznap M14-es állomáspótló autóbusz jár a Nyugati pályaudvar és a Lehel tér között, illetve továbbra is közlekedik az M30-as állomáspótló autóbusz a Népliget és a Nagyvárad tér között. A 34-es és a 106-os autóbusz a budai végállomásoktól minden nap a Lehel térig közlekedik.

Hétvégente a metró helyett a Göncz Árpád városközpont és Kőbánya-Kispest között továbbra is pótlóbusszal lehet utazni.

Érintett járat:
  • M3
    Göncz Árpád városközpont
    Újpest-központ