BKK Info

Érvényes:

2022. november 25., péntek 23:59-től - 2022. november 28., hétfő 4:30-ig
(módosítva: 2022.11.21. 18:51-kor)

Részletek:

A következő járat(ok) közlekedése felújítás miatt az alábbiak szerint módosul:

  • 916-os éjszakai járat terelve közlekedik, nem érinti a Clark Ádám tér és a Várkert Bazár megállót.
  • 990-es éjszakai járat terelve közlekedik, nem érinti a Várkert Bazár, a Clark Ádám tér és a Halász utca megállót, a Normafa felé a Batthyány tér M+H megállót áthelyezik.

Megjegyzés:

  • A 916-os éjszakai járat a Széll Kálmán tér M felé az Attila út–Alagút utca útvonalon közlekedik, és megáll az 5-ös és a 178-as autóbusz Szarvas tér és Dózsa György tér megállójában, valamint a Hunyadi János úton a Clark Ádám tér után.
  • A 990-es éjszakai járat a Normafa felé a Döbrentei tértől az Attila út–Vérmező út–Hattyú utca–Batthyány utca–Fő utca–Batthyány tér–Bem rakpart útvonalon terelve közlekedik, és megáll az 5-ös autóbusz Szarvas tér, Dózsa György tér, Alagút utca, Korlát utca és Körmöci utca megállóhelyén, a Vérmező úton az Ostrom utca előtt, a 39-es autóbusz Széna tér és Mária tér megállójában, valamint a 11-es autóbusz Batthyány tér megállóhelyén.
    Az autóbusz Rákoskert felé a Halász utcától a Budai alsó rakpart érintésével a Döbrentei tér–Attila út–Szarvas tér–Krisztina körút útvonalon terelve jár, és megáll a Fő utcában a Corvin térnél, a Budai alsó rakparton a Clark Ádám térnél és a Várkert Bazárnál.
Érintett járatok:
  • 916
    Széll Kálmán tér M
    Uránia
  • 990
    Keleti pályaudvar M
    Széll Kálmán tér M