BKK Info

Érvényes:

Augusztus 17., szerda üzemkezdettől - visszavonásig
(módosítva: 2022.11.30. 07:06-kor)

Részletek:

A következő járat közlekedése felújítás miatt az alábbiak szerint módosul:

Az M3-as metró munkanapokon a Göncz Árpád városközpont és a Kálvin tér között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótlóbusszal utazhatnak. Munkanapokon a Göncz Árpád városközpont és a Nyugati pályaudvar között az M3A pótlóbusszal is utazhatnak.

A metró a Nagyvárad téren nem áll meg! Munkanapokon M30-as állomáspótló autóbusz közlekedik a Népliget és a Nagyvárad tér között. Ez a térség a belváros, illetve a Keleti pályaudvar felől a 2M és a 24-es villamossal, a Semmelweis Klinikák felől pedig gyalog, vagy MOL Bubival közelíthető meg.

Hétvégén, illetve hétköznap esténként 21 órától a metró csak Újpest-központ és a Göncz Árpád városközpont között jár. Kőbánya-Kispest és a Göncz Árpád városközpont között az M3-as metrópótló autóbusszal utazhatnak.

A pótlóbuszokon jegyvásárlásra nincs lehetőség.

A Göncz Árpád városközpontban az M3-as metró közlekedése az alábbiak szerint módosult:

  • Üzemkezdettől 13:00 óráig a járművek a Kőbánya-Kispest irányú peronhoz érkeznek, és onnan indulnak vissza Újpest felé.
  • 13:00 órától üzemzárásig a szerelvények az Újpest-központ irányú peronhoz érkeznek, és onnan indulnak vissza Újpest felé.

 

December 23., péntek üzemkezdettől - 2023. január 1., vasárnap üzemzárásig:

Az M3-as metró minden nap egész nap a Kálvin tér és a Göncz Árpád városközpont között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótlóbusszal utazhatnak. 

Metro line M3 will be out of service all day every day between Kálvin tér and Göncz Árpád városközpont stations, and a replacement bus service will be available on the closed section.

 

Érintett járat:
  • M3
    Göncz Árpád városközpont
    Újpest-központ