BKK Info

Érvényes:

2021. július 24., szombat 12:55-től - 16:48-ig
(módosítva: 2021.07.24. 16:48-kor)

Részletek:

A következő járat(ok) közlekedése 13 órától várhatóan 16:30-ig rendezvény miatt az alábbiak szerint módosul:

  • Az M3-as autóbusz a Göncz Árpád városközpont M és a Deák Ferenc tér M, valamint a Kálvin tér M és Kőbánya-Kispest M között közlekedik, nem érinti az Astoria M és a Kálvin tér M megállót, Kőbánya-Kispest M felé pedig a Deák Ferenc tér M megállót sem.
  • 9-es autóbusz a Kőbánya alsó vasútállomás és a Kálvin tér M, valamint a Deák Ferenc tér M és Óbuda, Bogdáni út között közlekedik, nem érinti a Deák Ferenc tér M, Astoria M, Kálvin tér M megállót, az Orczy tér felé pedig a Szentkirályi utca megállót sem.

Az M3-as metrópótló autóbusz a Kálvin téren az Üllői úton befelé a Szabó Ervin térnél áll meg, majd a Szabó Ervin tér–Baross utca–Mária utca–Üllői út útvonalon közlekedik Kőbánya-Kispest felé. A Deák Ferenc téren a Göncz Árpád városközpont M irányú megállóban lehet le-, és felszállni.

A 9-es autóbusz Kőbánya alsó vasútállomás felé a Szabó Ervin tér-Üllői út-József körút-Baross utca útvonalon közlekedik, és megáll a 15-ös és a 115-ös autóbusz Köztelek utca megállójában, valamint a József körúton a 923-as autóbusz Corvin-negyed M megállójában.

Érintett járatok:
  • 9
    Kőbánya alsó vasútállomás
    Óbuda, Bogdáni út
  • M3
    Kőbánya-Kispest M
    Göncz Árpád városközpont M