BKK Info

Érvényes:

Ma kb. 16:20-tól - visszavonásig
(módosítva: 2024.10.18. 16:00-kor)

Részletek:

A következő járatok közlekedése rendezvény miatt az alábbiak szerint módosul várhatóan 17 óráig:

  • 105-ös és a 210-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Clark Ádám tér, a Széchenyi István tér, a József nádor tér és a Hild tér megállót, valamint Buda felé a Deák Ferenc tér M megállót sem.
  • A 178-as és a 216-os autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Clark Ádám tér, a Széchenyi István tér, a József nádor tér és a Hild tér megállót, valamint az Erzsébet téren a Deák Ferenc tér M megállót sem.

Megjegyzés:

Pest felé az autóbuszok az Attila út–Krisztina körút–Erzsébet híd–Március 15. tér–Belgrád rakpart–Irányi utca–Ferenciek tere–Petőfi Sándor utca–Bécsi utca–Erzsébet tér útvonalon és megállnak az 5-ös autóbusz Alagút utca, Dózsa György tér, Döbrentei tér és Március 15. tér megállóhelyén, valamint a 15-ös autóbusz Ferenciek tere és Erzsébet tér megállójában is.

A járatok Buda felé a Bajcsy-Zsilinszky út–Károly körút–Kossuth Lajos utca–Erzsébet híd–Attila út–Alagút utca útvonalon közlekednek és megállnak a 9-es autóbusz Deák Ferenc tér M megállójában, illetve az 5-ös autóbusz Ferenciek tere M, Március 15. tér, Szarvas tér és Dózsa György tér megállójában, valamint a 110-es autóbusz Döbrentei tér megállójában. A 216-os autóbusz megáll a Hunyadi János úton a Clark Ádám térnél.

Érintett járatok:
  • 105
    Gyöngyösi utca M
    Apor Vilmos tér
  • 178
    Naphegy tér
    Deák Ferenc tér M
  • 210
    Gyöngyösi utca M
    Svábhegy
  • 216
    Dísz tér
    Deák Ferenc tér M