BKK Info

Érvényes:

2017. augusztus 21., hétfő üzemkezdettől - augusztus 27., üzemzárásig
(módosítva: 2017.08.16. 07:39-kor)

A(z) 56-os, 56A, 59-es, 61-es villamos közlekedését érintő zavar véget ért.
Részletek:
A következő járat(ok) közlekedése építkezés miatt az alábbiak szerint módosul:
 • Az 56-os villamos Hűvösvölgy és Városház tér között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhatnak. Alternatív eljutási lehetőségként a 47-es villamos igénybevételét ajánljuk.
 • Az 56A villamos Hűvösvölgy és Móricz Zsigmond körtér M között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhatnak.
 • Az 59-es villamos meghosszabbított útvonalon közlekedik.
 • A 61-es villamos Szent János Kórház és Hűvösvölgy között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhatnak.
Érintett járat(ok):
 • 56
  Hűvösvölgy
  Városház tér
 • 56A
  Hűvösvölgy
  Móricz Zsigmond körtér M
 • 59
  Szent János Kórház
  Márton Áron tér
 • 61
  Hűvösvölgy
  Móricz Zsigmond körtér M
Megjegyzés:
A villamosok augusztus 27-éig módosított rend szerint közlekednek, a hűvösvölgyi és a krisztinavárosi szakaszokon villamospótló autóbuszokkal utazhatnak.
A 61-es és 61B jelzésű villamosok a Móricz Zsigmond körtér M, illetve a Városház tér felől rövidített útvonalon, a Szent János Kórházig közlekednek. (A 61B villamos az 56-os helyett közlekedik, az Alkotás utcán és a Villányi úton át). Az 59A és 59B villamosok helyett mindennap az 59-es jár, a Márton Áron tér és Budagyöngye között.
Az 56-os villamospótló Hűvösvölgytől a Szent Gellért tér M-ig közlekedik, a Krisztina körúton át. A Szent Gellért téri végállomása a Műegyetem rakparton található, a Széll Kálmán téri megállója Krisztinaváros irányába a Csaba utca kereszteződésénél, az 5-ös busz megállójánál kerül kijelölésre. Az autóbusz a Krisztina térnél az Attila úton, az Alagút utca megállónál áll meg.
61-es jelzéssel a Széll Kálmán tértől Hűvösvölgyig pótlóbusszal utazhatnak, mely a 956-os éjszakai járat megállóiban áll meg – kivéve a Széll Kálmán téren, ahol a Margit körúton, a villamospótló járatok számára kijelölt megállóból indul (az 56-os pótlóbusszal közösen).
Fenti autóbuszok a Széll Kálmán tér M és a Budagyöngye között csak a Szent János Kórháznál állnak meg. A Nyúl utca, a Városmajor és a Nagyajtai utca megállók a villamosokkal és egyéb járatainkkal érhetőek el.
Pótlás:

autóbusszal

Alternatív
ajánlat(ok):
 • 47
  Deák Ferenc tér M
  Városház tér